Ismerje meg a 0/90F termékünket! - Colas Északkő
&#x;&#x;
Hírek
Ismerje meg a 0/90F termékünket!

2024. 02. 09..

Építkezzen fenntarthatóan, környezettudatosan

Az építőiparban keletkező hulladékokról és azok újrahasznosításáról való gondolkodás ma kardinális szerepet játszik a fenntarthatóság és környezetvédelem terén. Az Európai Bizottság számadatai alapján évente 600 millió tonna hulladék keletkezik az Európai Unióban, ahol az építőipar a legnagyobb hulladéktermelők közé tartozik 34,7%-os részarányával. Ezért kiemelten fontos, hogy az iparág felismerje a hulladékok újrahasznosításának kulcsszerepét a fenntarthatóság és a környezetvédelem érdekében.

Az inert hulladék, amely főként az épületek bontásakor keletkezik, kiváló lehetőséget kínál az újrahasznosításra, és értékes alapanyagot jelent a környezetvédelmi célok eléréséhez.

A 0/90F termékünk egy fejlett megoldást kínál az inert hulladékkezelés terén

A Gyöngyössolymosi Bányaüzemben gyártott 0/90F földmű anyag ötvözi az építőiparban keletkező vegyes halmazok feldolgozásának hatékonyságát és a fenntartható építészet iránti elkötelezettséget. Ezzel a termékkel lehetőség nyílik nemcsak az építőipar által termelt hulladék csökkentésére, hanem az újrahasznosítási folyamatokba való aktív bekapcsolódásra is.

Mit is tartalmaz a 0/90F földmű anyag?

Bár ez a termék esztétikailag nem tekinthető a leglátványosabbnak, a 0/90F kifejezetten környezettudatos megközelítést képvisel az inert hulladékkezelés terén. Andezit, riolit és az építésből-bontásból származó, újrahasznosított inert anyagok keverékét tartalmazza.

Javasolt alkalmazási területei:

  • M és FZKA jelű kötőanyag nélküli alaprétegekhez.
  • Műtárgyak építéséhez, beleértve hidak háttöltéseit, védő- és alaprétegeket, szilárd burkolat nélküli ideiglenes vagy végleges közlekedési-felületeket.
  • Töltéstestek alapozásához geoműanyagok együttes alkalmazásával és alkalmazása nélkül.
  • Átmeneti és finomszemcséjű helyi talajok beépíthetőségének biztosításához javítóanyagként alkalmazva. (Az optimális adagolási arány próbabeépítés során határozandó meg.)

Termék ára (Ft/tonna): 2.200 Ft + Áfa (az ár a rakodás díját nem tartalmazza)

Hol tudja megvenni? Colas Északkő Kft. Gyöngyössolymos bányaüzem

Annak érdekében, hogy aktívan részt vegyen az építőipar által generált hulladékok újrahasznosításában, a 0/90F bontott anyagokkal való kombinálása környezettudatosságot és fenntarthatóságot képvisel.

Válassza a 0/9 F termékünket, és tegyen egy tudatos, környezetbarát lépést az építőipari hulladékok kezelésében és az építészet zöldítésében! Részletes információkért és megrendelésekért kérjen árajánlatot, vagy írjon kereskedelmi osztályunknak az eszakkoinfo@colas.hu címre.

Részletes termékadatlapért kattintson ide.

Colas Hungária