Szolnok Logisztikai Park

A Colas Északkő meglévő 12 üzeme és 2 telephelye mellett ezúttal egy újabb kifejezetten zúzottkő értékesítésre specializálódott telephelyet nyitott. A Szolnok Logisztikai Park széles termékkínálata várja a vásárlókat.

SZLP Árjegyzék

Miért Szolnokról?

Szolnok és környezetében rövidebb idő alatt, alacsonyabb szállítási költséggel juthat zúzottkőhöz. Telephelyünk jól megközelíthető helyen várja visszatérő és új vásárlóit. Kollégáink szívesen segítenek a termék kiválasztásában és annak kiszállításában, valamint az egyedi megállapodás megkötésében.

Mit kínálunk?

A mintegy 10 ezer négyzetméteres területen több mint 15 féle terméket kínálunk, melyek között megtalálható a szobi és nógrádkövesdi andezit is. Az útépítési alapanyagoktól a vízépítési termésköveken keresztül a vasútépítési zúzottkövekig mindent megtalálnak telephelyünkön.

Kiket várunk?

Szolnok telephelyünkön minden igényt igyekszünk kielégíteni, legyen szó kocsibeálló, sziklakert, játszótér, kerítés vagy esővízszikkasztó építéséről. Épp ezért várjuk a nagy tételben vásárlókat, az építőipari vállalkozásokat, és a családi ház felújítását, kertrendezést fontolgatókat is.

Nemes Gábor telephelyvezető és csapata felkészülten várja Önöket!

(fényképek: www.hanakvts.hu)

Cím: Szolnok Logisztikai Park
Kontakt személy: Makra Ádám
E-mail: adam.makra@colas.hu
Telefon: +36705277902
Fax: +3647380236