Győzelem az Infrastruktúra Kupán Colas Hungária
&#x;&#x;
Hírek
Győzelem az Infrastruktúra Kupán

2015. 09. 19..

Idén harmadik alkalommal rendezték meg az infrastruktúra-építő és üzemeltető szektor szereplői számára létrehozott Infrastruktúra Kupát, melyen minisztériumok, közigazgatási intézmények és állami vállalatok mellett a rendezvény támogatói is pályára léptek. A Lavinamix, a Terra 21, a HE-DO, a Swietelsky Vasúttechnika, a MÁV és a Colas részvételével zajló NIF Kupa fővédnöke a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója, Nagy Róbert Attila volt.

Az első mérkőzésünk megnyugtató 7-0-s eredményét követően a kiválóan játszó HE-DO ellenfeleként 0-0-s döntetlennel jöttünk le a pályáról. Ezt követően azonban egyszer sem engedtük ki a kezünkből a győzelmet. Nem tett másként a HE-DO sem, így a torna végén a meggyőző 15-0-s gólaránynak köszönhetően mi vehettük át az első helyezettnek járó kupát. A gólkirályi címet a Colas csapatát erősítő Tóth Tamás érdemelte ki.

Reméljük, jövőre is lesz alkalmunk támogatni a rendezvényt és bízunk benne, hogy 2016-ban is hasonlóan szép eredménnyel zárjuk a tornát!

Automatikus vázlat 315
Colas Hungária