Segítségnyújtás az M25-ös autóútnál Colas Hungária
&#x;&#x;
Hírek
Segítségnyújtás az M25-ös autóútnál

2019. 06. 22..

Nagy megtiszteltetés érte a Colas csapatát, hiszen Heves megye rendőrfőkapitánya, Czinege László dandártábornok levélben köszönte meg egy baleset során nyújtott segítségünket.

A szerencsétlen eset június 17-én az M3-as autópályán történt, ahol a 108+100 kilométerszelvénynél egy külföldi diákokat szállító busz az útpályáról az árokba hajtott, majd a vadhálót átszakítva az M25-ös autóút épülő felüljárójánál lévő töltésnek ütközött.

A Colas Hungária helyszínen dolgozó csapata azonnal a segítségükre sietett és megkezdték a mentést, az utasok ellátását, a rendőri intézkedés után pedig továbbra is aktívan közreműködtek.

A Sokorai István elnök-vezérigazgató úrnak címzett másnapi levelében Czinege László az M25 Projektiroda valamennyi munkatársának megköszönte a segítséget, külön kiemelve Galla Gábor építésvezető szerepét, aki soron kívül intézkedett és segítette a mentést, a helyszínen maradtak ellátását, elhelyezését.

Bár a legjobb az, ha nem történik baleset, amikor mégis baj van, kollégáink igyekeznek minden tőlük telhető segítséget megadni az érintetteknek. Az M25 Projektiroda teljes csapatának ezúton is köszönjük példaértékű hozzáállásukat.

Kapcsolódó projektek

Colas Hungária