&#x;&#x;

Bányászati gépkezelő

Munkavégzés helye:

Az ön feladata lesz:

Bányászati gépek, berendezések (különösen kőzetfúrógép, légkompresszor, lánctalpas kotrógép, gumikerekes kotrógép, homlokrakodó, dömper, kamion, teleszkópos rakodógép, targonca, törőgépke, osztályozó berendezések, adagolók, szállítószalagok, mobil lánctalpas vagy gumikerekes törő és osztályozó berendezések) kezelése.
Gépek, berendezések üzemanyaggal és ás segédanyagokkal való ellátása.
A karbantartáshoz, javításhoz szükséges segédeszközök (különösen fúrókorona köszörűgép, mechanikus vagy hidraulikus működtetésű emelők, csavarozó gép és kézi szerszámok) kezelése, használata.
Lerobbantott kőzetek, ásványok kívánt méretre aprítása, osztályozása és rakodása gépek segítségével.
A meghibásodások (üzemzavarok) jelentése, az elhárításhoz szükséges intézkedések megtétele, közreműködés a hiba elhárításában.
Az üzemeltetés során előforduló meghibásodások észlelése esetén azok értékelése, a hiba okának felderítése, javaslattétel az üzemeltetés folytatásáról vagy megszüntetéséről.

Ha rendelkezik az alábbiakkal:

Minimum általános iskolai végzettség
Szakmai tapasztalat: 6 hónap
C kategóriás jogosítvány
Nehézgépkezelői vagy Bányaművelő technikus OKJ bizonyítvány
Kompetenciák: szakmai alaposság, megoldás-központúság, megbízhatóság, elkötelezettség

Kezdés:

  • Azonnal

Egyéni értékeink olyan csapatot építenek, amelyhez egyszerűen jó tartozni. Ezért kérjük Ön is arra törekedjen, hogy a sablonokat kerülve, megmutassa nekünk mi az Ön egyéni értéke. Ha tudni szeretné, hogy miért jó nálunk dolgozni, látogasson el honlapunkon a karrier menüpontba és nézze meg azt a videót, melyben kollégáink mondják el véleményüket.

 

A szakmai önéletrajzokat az allas@colas.hu e-mail címre várjuk.

Colas Hungária