Építésvezető Colas Hungária
&#x;&#x;

Építésvezető

Munkavégzés helye:

Az ön feladata lesz:

A kivitelezési projekt ütemterv szerint történő, meghatározott minőségi követelményeket betartó költséghatékony és profitorientált megvalósítása.
A kivitelezési munkák (ütemterv) határidejének betartása, minőségének és a munkavállalók / szolgáltatás nyújtók teljesítményének ellenőrzése és dokumentálása.
A kivitelezési dokumentációk, naplók vezetésének és hitelesítésének felügyelete.
Az építési anyagok és gépek, berendezések/szállítóeszközök ütemterv szerinti biztosítása a folyamatos munkavégzés érdekében, a munkaterületre érkező anyagok, alapanyagok minőségi/mennyiségi vizsgálata, átvétele és nyilvántartásba vétele.
Felelős Műszaki Vezetői feladatok ellátása is a felelősségi körébe tartozhat.
Amennyiben az adott kivitelezésen más személy a Felelős Műszaki Vezető, az építésvezető felel azért, hogy a Felelős Műszaki Vezető utasításainak megfelelően történjen a kivitelezés és a végrehajtás.
Szerződés és belső előírások szerinti rendszeres elszámolások elkészítése, illetve költség kalkulációk készítése a szakmai felettes felé.
Szolgáltatás nyújtói kör kiválasztásában való közreműködés, leszerződött szolgáltatás nyújtókkal való kapcsolattartás, egyeztetések és a problémák kezelése. A szolgáltatás nyújtók szakmai tevékenységének felügyelete, valamint a rájuk vonatkozó minőségirányítási, munkavédelmi szabályok betartatása.

Ha rendelkezik az alábbiakkal:

Szakirányú felsőfokú végzettség
Felelős Műszaki Vezetői jogosultág előny
Kivitelezési projektekben szerzett tapasztalat
MS Office ismerete
Kompetenciák: megoldás-központúság, jó kommunikációs készség, megbízhatóság, jó szervezőkészség, elkötelezettség, fejlesztés iránti igény

Amit mi az átlagtól eltérően nyújtunk:

  • Folyamatos szakmai fejlődés stabil, nagyvállalati háttérrel
  • Színvonalas technikai, műszaki feltételek
  • Magán egészségbiztosítás
  • Cafetérián túlmutató béren kívüli juttatások

Amit még fontosnak tartunk:

  • Egyéni értékeink olyan csapatot építenek, amelyhez egyszerűen jó tartozni. Ezért kérjük Ön is arra törekedjen, hogy a sablonokat kerülve, megmutassa nekünk mi az Ön egyéni értéke. Ha tudni szeretné, hogy miért jó nálunk dolgozni, látogasson el honlapunkra és nézze meg azt a videót, melyben kollégáink mondják el véleményüket.

Hogyan tud jelentkezni:

Kérjük, hogy szakmai önéletrajza mellé egy olyan motivációs levelet küldjön az allas@colas.hu e-mail címre, melyben a következő kérdésekre válaszol:

  • Mit vár el a munkáltatójától?
  • Mik a hosszú távú tervei?
  • Kérjük, jelölje meg bérigényét.
Colas Hungária