&#x;&#x;

Művezető (Észak-Kelet Magyarország)

Munkavégzés helye:

Az ön feladata lesz:

A kivitelezés munkafolyamatainak szakmai irányítása és felügyelete.
A felügyelt munkaszakaszok határidőre és a projektszerződésben meghatározott minőségben történő, a technológiai utasításoknak megfelelő elkészítése és átadása. A kivitelezéshez kapcsolódó jegyzőkönyvek, dokumentációk, jelentések, naplók naprakész vezetése.
A rendelkezésére bocsátott személyi és tárgyi erőforrás leghatékonyabb kihasználása.
A kivitelezéshez szükséges anyagok gazdaságos felhasználása. Leltárfelelőssége van a kivitelezés során hozzá rendelt készletért és anyagokért.
A biztonsági, egészségvédelmi és egyéb szabályok (KIR, MIR, MEBIR) betartása és betartatása (ellenőrzése). Minőségi, munkavédelmi, műszaki előírások betartatása.
A munkavédelmi és környezetvédelmi oktatások valós, törvényi és belső szabályzatok szerinti megtartása vagy megtartatása projektenként és munkaterületenként minden ott dolgozó szakemberre és látogatóra vonatkozóan.

Ha rendelkezik az alábbiakkal:

Szakirányú középfokú végzettség
B típusú jogosítvány
MS Office ismerete
Kompetenciák: motiválás, stratégiai gondolkodás, döntésképesség, példamutatás
Építőipari tapasztalat előny

Amit mi az átlagtól eltérően nyújtunk:
• Folyamatos szakmai fejlődés, stabil, nagyvállalati háttérrel
• Színvonalas technikai, műszaki feltételek
• Magán egészségbiztosítás
• Cafetérián túlmutató béren kívüli juttatások

Amit még fontosnak tartunk:
• Egyéni értékeink olyan csapatot építenek, amelyhez egyszerűen jó tartozni. Ezért kérjük Ön is arra törekedjen, hogy a sablonokat kerülve, megmutassa nekünk mi az Ön egyéni értéke. Ha tudni szeretné, hogy miért jó nálunk dolgozni, látogasson el honlapunkon a karrier menüpontba és nézze meg azt a videót, melyben kollégáink mondják el véleményüket.

Hogyan tud jelentkezni:
Kérjük, hogy szakmai önéletrajza mellé egy olyan motivációs levelet küldjön az allas@colas.hu e-mail címre, melyben a következő kérdésekre válaszol:
• Mit vár el a munkáltatójától?
• Mik a hosszú távú tervei?
• Kérjük, jelölje meg bérigényét.

Colas Hungária