Szervezet

gazdasági igazgató
Kengyel Ádám

Kengyel Ádám 2012-ben csatlakozott a Colas cégcsoporthoz. Közgazdász, okleveles könyvvizsgáló, amerikai MBA diplomával rendelkezik. A Colas-t megelőzően szakmai tapasztalatait nemzetközi könyvvizsgáló cégnél, multinacionális iparvállalatnál, valamint az építőiparban szerezte. Pályafutása során dolgozott a közép-európai és közel-keleti régióban, valamint Szingapúrban is.

gépészeti igazgató
Dudás István

A Nemzetvédelmi Egyetemen végzte tanulmányait. 2015 nyarán csatlakozott a Colashoz az Alterra gépészeti vezetőjeként. A cégcsoport gépészeti igazgatói pozícióját 2019 óta tölti be.

Technológiai igazgató
Nyiri Szabolcs

2018 tavasza óta tölti be a Colas Hungária technológiai igazgatói posztját, emellett 2016 óta a Magyar Út és Vasútügyi Társaság elnöke. Építőmérnökként kiemelten szereti az útépítés szakterületét és rendkívül fontosnak tartja az építési minőséget, továbbá az építőipar folyamatos innovatív megújítását.

IIR igazgató
Rajcsányi Ferenc

2014-ben érkezett a cégcsoporthoz, okleveles építőmérnök. Fő feladata a cégcsoport Integrált Irányítási Rendszerének (Minőségirányítás, Környezetirányítási, Munkahelyi egészségvédelmi és biztonságirányítás, Üzemi gyártásellenőrzés) működtetése, fejlesztése, leányvállalatok támogatása.

üzletfejlesztési igazgató
Szakács-Fehérváry Gábor

Több mint 10 éve dolgozik a Colasnál. A magán beruházók projektjeinek felkutatása mellett a cégcsoport kommunikációs feladatai is az ő hatáskörébe tartoznak.

Colas Hungária