Szervezet – Colas Hungária Colas Hungária

Szervezet

gazdasági igazgató
Kengyel Ádám

Kengyel Ádám 2012-ben csatlakozott a Colas cégcsoporthoz. Közgazdász, okleveles könyvvizsgáló, amerikai MBA diplomával rendelkezik. A Colas-t megelőzően szakmai tapasztalatait nemzetközi könyvvizsgáló cégnél, multinacionális iparvállalatnál, valamint az építőiparban szerezte. Pályafutása során dolgozott a közép-európai és közel-keleti régióban, valamint Szingapúrban is.

vállalkozási igazgató
Bánfy Zoltán

2014-ben csatlakozott a Colas-hoz. Vállalkozási igazgatóként contract manageri funkciókat is ellát. Csapatával nem csak a projektek előkészítésén dolgozik, hanem azok megvalósításában is részt vesz. Cégcsoport szintű vállalkozási igazgató 2020 óta.

gépészeti igazgató
Dudás István

A Nemzetvédelmi Egyetemen végzte tanulmányait. 2015 nyarán csatlakozott a Colashoz az Alterra gépészeti vezetőjeként. A cégcsoport gépészeti igazgatói pozícióját 2019 óta tölti be.

Technológiai igazgató
Nyiri Szabolcs

2018 tavasza óta tölti be a Colas Hungária technológiai igazgatói posztját, emellett 2016 óta a Magyar Út és Vasútügyi Társaság elnöke. Építőmérnökként kiemelten szereti az útépítés szakterületét és rendkívül fontosnak tartja az építési minőséget, továbbá az építőipar folyamatos innovatív megújítását.

IIR igazgató
Bellaagh Mátyás

2013-ban érkezett a cégcsoporthoz. Környezettudományi valamint munkavédelmi szakmérnöki végzettséggel rendelkezik. IIR igazgatóként felelős a vállalati irányítási rendszerek (MIR, KIR, MEBIR, Üzemi gyártásellenőrzés, Energiairányítás) működtetéséért és fejlesztéséért, a tanúsított státusz fenntartásáért. Igazgatóságának feladata továbbá a cégcsoport kivitelezéseinek BIM támogatása, a vállalati működés karbon lábnyom csökkentése, valamint a nemzetközi fenntarthatósági alapelvekkel harmonizáló működés biztosítása.

beszerzési igazgató
Écsy Zoltán

A Bécsi Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát üzemgazdaság szakon. 2021-ben csatlakozott a Colas cégcsoporthoz. A Colas-t megelőzően dolgozott multinacionális iparvállalatnál, autógyártónál, valamint az építőiparban.

Colas Hungária