Megvédtük bajnoki címünket a II. NIF Kupán Colas Hungária
&#x;&#x;
Hírek
Megvédtük bajnoki címünket a II. NIF Kupán

2016. 09. 30..

Idén harmadszor vettünk részt a PromoSport által hagyományosan szeptember végére megszervezett Infrastruktúra Kupán, amelyen a támogató vállalatok számára létrehozott NIF Kupáért idén már két csoportban küzdöttek meg a csapatok.

A Colas mellett az E-csoportban az A-Híd, a Terra 21, a DM-KER, az F-csoportban pedig a Ke-Víz, a HE-DO, a Ganz Transelektro és a Swietelsky Vasúttechnika csapata lépett a festői környezetben lévő, II. kerületi Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont műfüves kispályáira.

Akár a tavalyi nyitómérkőzésünkön, idén sem kegyelmeztünk első ellenfelünknek. A DM-KER elleni meccsünk 8:0-ra végződött. A következő mérkőzés a Terra 21 csapata ellen zajlott, ellenük 3:0-s győzelmet arattunk. Az utolsó csoportmeccsünkön az A-Híd csapatával léptünk pályára, akik ellen két évvel ezelőtt sima vereséget szenvedtünk. Rendkívül magabiztos játékukkal ezúttal is győzedelmeskedtek ellenünk, de a 6 pont így is csoportelső továbbjutást jelentett. Ellenfelünk az elődöntőben a másik csoport második helyezettje, a Ke-Víz csapata lett. A két csapat a rendes játékidőben nem tudta eldönteni a döntőbe jutást, így 7 méteres büntetők következtek. Kapusunk, Kiss László kétszer is védte az ellenfél lövését, így továbbjutottunk a döntőbe, ahol a másik ágon a Swietelsky Vasúttechnika felett győzedelmeskedő A-Híd lett újbóli ellenfelünk. A csapat másodszor már nem hibázott és magabiztos 3:0-s győzelemmel zárta a tornát.

Gratulálunk a csapat minden tagjának! Szép volt, fiúk: Lechner István, Veres Péter, Kertész Botond (Colas Északkő), Tasi Zoltán, Szentgyörgyi Zsolt, Rubus Péter, Tamás Ádám, Gulyás Gábor, Tóth Tamás (Colas Út), Kiss László (Colas NLFI).

Reméljük, jövőre ismét felölthetjük a sárga mezt a III. NIF Kupán! Hajrá Colas!

Automatikus vázlat 388
Colas Hungária