Colas Közép-Európa a 31. Budapest Maratonon Colas Hungária
&#x;&#x;
Hírek
Colas Közép-Európa a 31. Budapest Maratonon

2016. 10. 10..

2016. október 9-én 31. alkalommal dördült el a startpisztoly a Budapest Maraton futóversenyen, ahol 28 ezer fő vágott neki a meghirdetett távok egyikének.

A Colas magyarországi dolgozóinak részvétele a kiemelt futóversenyeken már megszokottnak mondható, ezúttal azonban Jean-Etienne Gay kezdeményezésére, illetve Thierry Le Roch’ úr, közép-európai igazgató támogatásával a régiós országok – közöttük Ausztria, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Románia Szlovákia és Szlovénia – is rajthoz álltak.

A futók a napsütéses Budapesten az Andrássy úton át érték el a Lánchidat, aztán egészen Óbudáig felfutottak, majd dél felé indulva, a Kopaszi-gát magasságából a Szabadság hídon át tértek vissza Pestre, majd a Lehel tér érintésével értek célba a Városligetben.

Az összesen 72 főt számláló, 18 Colas csapat – amelyből 6 magyar csapat – mindösszesen 773,5 km-t tett meg a város legszebb részein, így így vált a Colas a Magyarországon szervezett maratonok történetében a legmagasabb létszámot regisztráló vállalattá.

Köszönjük, hogy eljöttetek, reméljük, legkésőbb jövőre találkozunk!

Gratulálunk mindenkinek, különösen a két legjobb Colas csapatnak, akiket a Colas Közép-európai Igazgatósága tisztelettel meghívja a 2017-es bécsi maratonra.

Legjobb férficsapat:

Colas Északkő: „A Fiúk a Bányában” – 3:36:36
Lechner István
Nyitrai Balázs
Bogár Tamás
Fehérvári Zsolt

Legjobb női csapat:

Colas Hrvatska: „Colas Secrets” – 4:04:41
Petričevič Romana
Baniček Lana
Kovač Josipa
Ugarkovič Marija

Automatikus vázlat 390
Colas Hungária