Technológiai képzés Noszvajon - Colas Technológia
&#x;&#x;
Hírek
Technológiai képzés Noszvajon

2012. 02. 08..

Belső technológiai képzést tartottunk Noszvajon. Az új szervezeti formában először került sor a Technológiai Igazgatóság oktatás-képzési találkozójára.

2012. február 8-9. között Noszvajon, a Nomád Hotelben rendeztük meg a Technológiai Igazgatóság munkatársainak éves oktatás-képzési találkozóját – az új szervezeti formában először. A tartalmas és színvonalas előadásokat felvonultató továbbképzés – időszakosan két teremben egyidejűleg is futó – programjain mintegy 50 fő vett részt. A Technológiai Igazgatóság által szervezett képzés első napján főleg az általános követelmények prezentációira és a meghívott előadók egy-egy szakmai területet átfogó, nagyobb előadásaira került sor. Puchard Zoltán igazgató úr az előttünk álló legfontosabb feladatokról, Görgényi Ágnes főmérnökünk pedig az éves innovációs terv keretében elvégzendő vizsgálatokról, fejlesztési irányokról tartott beszédet.

Nem maradhatott el az ilyen alkalmakkor kötelező jellegű munkavédelmi és veszélyesanyag-kezelési oktatás sem. Technológusaink kívánságára szó volt a szerkezeti betonok és a hidak tervezési követelményeiről, valamint a fejlesztés alatt álló új laborszoftverről. A második napon nemzetközi színvonalú előadásokat hallgathattunk meg meghívott előadóinktól, mint dr. Szepesházi Róberttől vagy Karoliny Mártontól. Szó esett még a kalibrálásokról, a megfelelőség-igazolásról, valamint a minőség- és környezetirányítási rendszerekről is. Az ismeretek átadása, megosztása mellett remek alkalom nyílt a kikapcsolódásra és egymás megismerésére is, ami a jövőben segítheti a közös feladataink megoldását, valamint a csoportszintű technológiai-laboratóriumi feladatok ellátásához szükséges munkavégzést.

Technológiai képzés Noszvajon 1
Colas Hungária