Szervezet – Colas Technológia

Szervezet

technológiai főmérnök
Dr. füleki péter

2007 óta dolgozik hazai és külföldi útépítési laboratóriumokban vizsgáló mérnökként, illetve aszfalttechnológusként. A Technológiai Igazgatósághoz való 2019-es csatlakozása előtti két évben Németországban a napi technológusi és laborvezetői feladatok mellett kutatásokat is vezetett.

regionális laboratórium-vezető
szvoboda krisztián

2017-ben okleveles építőmérnök, 2019-ben okleveles műszaki menedzser végzettséget szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. 2016 óta dolgozik a Colasnál, kezdetben laboránsként, majd technológusként. A 2020-21-es években nemzetközi projekten dolgozott a csehországi Colas munkavállalójaként. 2022 tavasza óta a Technológiai Igazgatóság Központi laboratóriumában laborvezetői pozíciót tölt be.

TECHNOLÓGIAI FŐMÉRNÖK
Szőke Sándor

1997-ben diplomázott Debrecenben építőmérnökként. Még abban az évben sikerült elhelyezkednie az útépítésben, ahol a mai napig is dolgozik. A cégcsoport labor és technológiai csapatához 2005-ben érkezett.

regionális laboratórium-vezető
Lukácsné Dudás Judit

2013-ban csatlakozott Colas Technológiai Igazgatóságához. A dunaharaszti és a nyugati laboregységek munkáját koordinálja, és számos sikeresen átadott munkában vett részt a minőség-ellenőrzés területén.

Colas Hungária