Szervezet

technológiai főmérnök
Dr. Vinczéné Görgényi Ágnes

Több mint 40 éve dolgozik a szakmában, ebből közel 30 évig a Közlekedéstudományi Intézetben vezető kutatóként aszfalttechnológiai kutatásokat irányított. Jelenleg innovációval, technológiai kutatás-fejlesztéssel és szabványosítással foglalkozik.

főtechnológus, minőségirányítási vezető
Roszik Gábor

1996-ban végzett építőmérnökként a Széchenyi István Főiskolán Győrben. Azóta folyamatosan a szakmában dolgozik laboratóriumi, technológusi és minőségirányítási (MIR vezető, auditor) területen.

FŐTECHNOLÓGUS
Dr. Füleki Péter

2007 óta dolgozik hazai és külföldi útépítési laboratóriumokban vizsgáló mérnökként, illetve aszfalttechnológusként. 2008 óta a felsőoktatásban is szerepet vállal a győri Széchenyi István Egyetemen – 2016 óta egyetemi docensként. A Technológiai Igazgatósághoz való 2019-es csatlakozása előtti két évben Németországban a napi technológusi és laborvezetői feladatok mellett kutatásokat is vezetett.

laboratórium-vezető
Gonda József

Okleveles geofizikus, közlekedésépítő szakmérnök. TÜV minőségügyi szakértő és termék-tanúsítási menedzser építéstechnikai területen, valamint európai pályázatíró és projekt-menedzseri oklevéllel is rendelkezik. 2011 óta vezeti a Technológiai Igazgatóság központi laboratóriumát. Felelős az aszfalt-technológiai, kőzetfizikai, bitumen, és talajmechanikai laboratóriumi vizsgálatok elvégzéséért.

OPERATÍV TECHNOLÓGIAI FŐMÉRNÖK, ÚTÉPÍTÉS
Szőke Sándor

1997-ben diplomázott Debrecenben építőmérnökként. Még abban az évben sikerült elhelyezkednie az útépítésben, ahol a mai napig is dolgozik. A cégcsoport labor és technológiai csapatához 2005-ben érkezett.

laboratórium-vezető
Lukácsné Dudás Judit

2013-ban csatlakozott Colas Technológiai Igazgatóságához. A dunaharaszti és a nyugati laboregységek munkáját koordinálja, és számos sikeresen átadott munkában vett részt a minőség-ellenőrzés területén.

Kalibráló laboratóriumvezető
Berei Béla

1983-ban közúti gépjárművek szakon szerzett gépészmérnöki oklevelet. 2007-ben került a műszer és eszközkalibrálás területére kalibráló mérnökként, majd laborvezetőként. A Colas előtt az ÉMI Nonprofit Kft. kalibráló laboratóriumának volt a kalibráló mérnöke, majd laborvezetője. Jelenleg a Technológiai Igazgatóság kalibráló laboratóriumát vezeti, feladatai a labor tevékenységének megszervezése, akkreditáltatása és folyamatos fejlesztése.

Colas Hungária