Szakmai nap műszaki menedzsereknek - Colas Technológia
&#x;&#x;
Hírek
Szakmai nap műszaki menedzsereknek

2010. 10. 11..

A „Pályaszerkezetek méretezése” szakmai nap folytatásaként 2010. őszén folytatódott a Technológiai Igazgatóság által indított és technológiai napként bevezetett szakmai képzések sorozata. A technológiai bemutató keretében az ÁAK (Állami Autópálya Kezelő) műszaki menedzserei vettek részt szakmai programunkon és ismerkedtek a Központi Laboratórium vizsgálati eszközeivel, módszereivel.

A hazai útügyi adminisztrációt képviselő állami szervezet képviselőit először a COLAS-HUNGÁRIA vezérigazgatója Sokorai István köszöntötte. Puchard Zoltán technológiai igazgató részletes előadást tartott a Colas csoport innovációs és vizsgálati-fejlesztési tevékenységéről: Korszerű környezetbarát útépítési technológiák, nagyteljesítményű burkolatok címmel. Görgényi Ágnes főtechnológus az aszfaltok és alapanyagaik vizsgálati módszereinek bemutatásával az új CEN laborvizsgálatok a magyarországi bevezetését ismertette.

A szakmai nap zárásaként a laboratórium bemutatása és a vizsgálóeszközök ismertetése is hasznosnak bizonyuló alkalom volt a COLAS csoport szakmai felkészültségének, kivitelezői kapacitásainak, valamint versenyképességének és potenciális lehetőségeinek ismertetésére.

Szakmai nap műszaki menedzsereknek
Colas Hungária