Rólunk - Colas Északkő

Rólunk

A Colas Északkő bányái Észak-Magyarországon, a Dunakanyartól a Mátrán keresztül a Tokaji-hegységig húzódnak. A kőbányászat és feldolgozás terén az élen járunk, és elsősorban andezit zúzottkő termékeket gyártunk az építőipar számára. Ezeken kívül a kínálatunkban szerepel egy másik vulkanikus különlegesség: a riolittufából készült talajjavító őrlemény. Üzemeinkben lehetőséget biztosítunk építőipari bontási anyagok elhelyezésére, mobil berendezéseinkkel pedig a megrendelők kérése szerinti szemszerkezetben vállaljuk azok keletkezési helyén történő feldolgozását.

Az általunk gyártott zúzottkővel szeretnénk hozzájárulni az épített környezet fejlődéséhez. Az utak, csarnokok, kerékpárutak, vasutak és védőgátak építéséhez biztosított zúzottkővel nem csak építményeket emelünk, hanem az emberek és közösségek jövőjét is formáljuk.

Legyen szó több tízezer tonna méretezésű projektmunkáról, vagy pár köbméter töltési anyagról a hétvégi házhoz, mi ki tudjuk szolgálni az Ön igényét! Megvannak hozzá a legfontosabbak a cégünknél:

  • a szakértelem,
  • a kapacitás,
  • a területi lefedettség,
  • a minőség,

és valamennyi frakció, mely az építőiparban szükségeltetik zúzottkőből!

Információkért és további felvilágosításért hívja cégünk kereskedelmi osztályát az 1-883-1201 és az 1-883-1202-es telefonszámon vagy írjon nekünk az eszakko@colas.hu címre.

Társadalmi felelősségvállalás

A tájkép- és környezetvédelmi elvárások napjainkban meghatározóak a bányászati és feldolgozófolyamatok szempontjából. A hangsúly a termelés hatékonyságával együtt a környezeti terhelés csökkentésére helyeződött át.

A Colas Északkő Kft. egy olyan cégcsoport leányvállalata, amely közel 500 kő- és kavicsbányát üzemeltet világszerte, így számos területről származó tapasztalatokkal rendelkezik a fejlesztési, üzemeltetési, környezet- és természetvédelmi területen. A vállalat felelős módon alakítja tevékenységét az ilyen ismeretek alapján.

A Colas Északkő Kft. elkötelezett a kulturális kincsek megőrzése és a fenntartható fejlődés mellett. A vállalat továbbra is igyekszik példát mutatni a környezetvédelem, kultúra, sport és társadalmi célok iránti elkötelezettségből, kiemelve ezzel a vállalatok szerepét közösségeik gazdagításában és környezetük védelmében.

Colas Hungária