Apafa Logisztikai Park - Colas Északkő

Apafa Logisztikai Park

A Colas Északkő meglévő 12 üzeme mellett ezúttal egy kifejezetten zúzottkő értékesítésre specializálódott telephelyet nyitott. A Debrecen-Apafa Logisztikai Park széles termékkínálata Debrecentől alig néhány kilométerre várja a vásárlókat.

Miért Apafáról?

Debrecen és környezetében rövidebb idő alatt, alacsonyabb szállítási költséggel juthat zúzottkőhöz. Telephelyünk jól megközelíthető helyen várja visszatérő és új vásárlóit. Kollégáink szívesen segítenek a termék kiválasztásában és annak kiszállításában, valamint az egyedi megállapodás megkötésében.

Mit kínálunk?

A mintegy 10 ezer négyzetméteres területen több mint 15 féle terméket kínálunk, melyek között megtalálható a tállyai andezit és a bodrogkeresztúri riolittufa is. Az útépítési alapanyagoktól a vízépítési termésköveken keresztül a vasútépítési zúzottkövekig mindent megtalálnak telephelyünkön.

Elérhető továbbá talajjavító és ásványi trágyaként alkalmazható riolittufa, ami NÉBIH engedéllyel is rendelkezik.

Kiket várunk?

Apafa telephelyünkön minden igényt igyekszünk kielégíteni, legyen szó kocsibeálló, sziklakert, játszótér, kerítés vagy esővízszikkasztó építéséről. Épp ezért várjuk a nagy tételben vásárlókat, az építőipari vállalkozásokat, és a családi ház felújítását, kertrendezést fontolgatókat is.

Nemes Gábor telephelyvezető és csapata felkészülten várja Önöket!

Cím: 4014 Debrecen-Apafa 66/b hrsz.
Kontakt személy: Martinkó László
E-mail: laszlo.martinko@colas.hu

Telefon: +36 1 883 1344

Mobil: +36 70 511 5294

Colas Hungária