Rólunk - Colas Út

Rólunk

A Colas Út Zrt. olyan nagy múltú építővállalatokból jött létre, mint az EGÚT Egri Útépítő Zrt., a Debreceni Magas, Mély és Útépítő Zrt. és a Hoffmann Rt. A jogelődök 1996-tól a nemzetközi vállalatcsoport tagjaiként, 2009-től pedig összeolvadva, már Colas Út Zrt. néven szerepelnek a magyar útépítés élvonalában. A vállalat jelenleg két területi igazgatóságával, nyolc aszfaltkeverő telepével és egy bitumenemulzió-üzemével országos lefedettséggel rendelkezik az útépítés, a melegaszfalt keverék-gyártás/értékesítés és a bitumenemulzió gyártás/értékesítés területén. Több évtizedes szakmai múlt, korszerű eszközpark és műszaki háttér, modern minőség- és környezetirányítási rendszerek és jól képzett szakembergárda biztosítják, hogy mindig minőségi munkát hagyjunk a lábak és kerekek alatt.

Új üzletágak

Az elmúlt néhány évben tovább bővítettük tevékenységeink körét, így új, speciális üzletágként hoztuk létre az emulziógyártást és -értékesítést. A telephelyeken lehetőség van a tartállyal rendelkező bitumen emulzió-szóró gépek feltöltésére, a hordós vásárlásra, valamint 10–20 literes kannás emulzió vásárlására is. Az emulzióértékesítés mellett igénybe vehető szolgáltatásaink közé tartozik a bitumenemulzió-szórás, az aszfaltmarás, a talajstabilizáció és a helyszíni, illetve telepi hideg remix.

Fejlődésre hangolva

A Colas Út Zrt. az innováció elkötelezettje. Célunk a folyamatos technológiai fejlesztés a biztonságos és tartós utak építése érdekében. Élen járunk az új, környezetbarát technológiák magyarországi bevezetésében.

Colas Hungária