Szervezet – Colas Út

Szervezet

Igazgatóság elnöke
Zsiga györgy
vezérigazgató
Tóth Sándor

1998-ban kezdett el dolgozni az építőiparban művezetőként. 2004-ben építésvezetőként helyezkedett el a Colas csoport tagjaként az Egri Útépítőnél, ahol a budapesti útépítési és útfelújítási munkákat irányította. 2011 óta irányította a Colas Út Zrt. Kelet-magyarországi Területi Igazgatóságát. A vezérigazgatói pozíciót 2020. március 1-je óta tölti be.

területi igazgató
Bányavári Gábor

1994-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen építőmérnökként és a következő évben kezdett el dolgozni a kivitelezésben. 1999-ben csatlakozott a Colas csoporthoz tartozó Egri Útépítőhöz. 2009–től dolgozik területi igazgatóként a nyugat-magyarországi régióban.

területi igazgató
Pap Kornél

1995-ben pályakezdőként csatlakozott a cég jogelődjéhez, az Egri Útépítő Rt.-hez, rögtön az iskola elvégzése után. Több évet töltött sokféle kivitelezéssel és pályáztatással kapcsolatos műszaki pozícióban. A Colas Közlekedésépítő Zrt. autópálya-építési munkáit irányítja, mint területi igazgató 2010 óta.

vállalkozási igazgató
Czudor Zsolt

A Colas Út Zrt. jogelődjéhez, az Egri Útépítőhöz 1998-ban csatlakozott. A cég vállalkozási területét 2014 óta irányítja.

gépészeti vezető
Varga Dénes

Gépészként végzett a Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolán. Tizenhét éve dolgozik a Colas leányvállatainál különböző gépészeti pozíciókban. 2012 óta vezeti a Közlekedésépítő gépészeti csapatát. A Colas Út Zrt. gépészeti vezetői pozícióját 2020 tavasza óta tölti be.

Colas Hungária