Szervezet – Colas Út

Szervezet

Igazgatóság elnöke
Zsiga györgy
vezérigazgató
Pap Kornél

1995-ben pályakezdőként csatlakozott a cég jogelődjéhez, az Egri Útépítő Rt.-hez. Több évet töltött sokféle kivitelezéssel és vállalkozással kapcsolatos műszaki pozícióban. A Colas Hungária Zrt., illetve a Colas Közlekedésépítő Zrt. autópálya-építési munkáit irányította mint területi igazgató 2010-től. 2020-2023. között a Colas Út Zrt. központi területi igazgatóságát vezette. 2024. január 1-től a Colas Út Zrt. vezérigazgatója.

területi igazgató
Bányavári Gábor

1994-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen építőmérnökként és a következő évben kezdett el dolgozni a kivitelezésben. 1999-ben csatlakozott a Colas csoporthoz tartozó Egri Útépítőhöz. 2009–től dolgozik területi igazgatóként a nyugat-magyarországi régióban.

területi igazgató
Deim ZSolt

1996-ban kezdte pályafutását a cégcsoportnál. A speciális mélyépítés, magasépítés és hídépítés területen szerzett kivitelezői, generálkivitelezői tapasztalatot. 2011. óta területi igazgatóként fogja össze a cég hídépítési projektjeit.

vállalkozási igazgató
Czudor Zsolt

A Colas Út Zrt. jogelődjéhez, az Egri Útépítőhöz 1998-ban csatlakozott. A cég vállalkozási területét 2014 óta irányítja.

Colas Hungária