Bányász napi kitüntetések - Colas Északkő
&#x;&#x;
Hírek
Bányász napi kitüntetések

2014. 09. 12..

A nagy múltra visszatekintő bányászkultúra, a bányászhagyományok megőrzésére és ápolására a Colas Északkő Bányászati Kft. is nagy hangsúlyt fektet, amelynek egyik legkiemelkedőbb része az évről évre megrendezett Bányász Nap.

A saját szervezésű rendezvényen tüntetjük ki azokat a kollégákat, akik az elmúlt években kiváló és lelkiismeretes munkavégzésről, a szakma iránti szeretetről és elkötelezettségről tettek tanúbizonyságot.

A vállalat tizenkét üzeméből és a tarcali központból összesen tíz fő vehetett át szolgálati oklevelet, akik közül Krasznai Csaba az Oroszlányban megrendezett Országos Központi Ünnepségen részesült az elismerésben.

Kollektívánk ezen kívül további két fő kitüntetésével is büszkélkedhet. A Kiváló Bányász kitüntető címet Veres Péter vehette át, a Miniszteri Elismerő Oklevelet pedig Benkő Tamás kapta meg.

Veres Péter 25 éve dolgozik termelés irányítóként a vállalat szobi üzemében. Kitüntetését többek között kiváló és magas fokú szakmai felkészültsége, és a helyettes műszaki vezetői teendők lelkiismeretes elvégzése miatt kapta.

Benkő Tamás a tállyai üzemünk bányászati gépkezelője, aki a társaság dolgozói érdekképviseletének főtitkári feladatait látja el évek óta.

Varga József kollégánk, aki idén 45. éve végez nehéz fizikai munkát javító műhelyünkben lakatos művezetőként, szolgálati oklevélben részesült. József pályafutását még ipari tanulóként kezdte a vállalat jogelődjénél, majd kezdetben kotrógépészként, lakatosként, később lakatos csoportvezetőként kitartó, szorgalmas munkájával érdemelte ki elismerését. Kiváló szakember lévén nagymértékben hozzájárul a cég stratégiai terveinek megvalósításához, és megszerzett tapasztalatainak átadásával lehetőséget teremt a fiatal dolgozók folyamatos szakmai fejlődésére.

Az díjazottaknak ezúton is tiszta szívből gratulálunk, és még sok, eredményes évet kívánunk valamennyi munkatársunknak!

Automatikus vázlat 168
Colas Hungária