Útépítés Szolnok Tallin városrészében - Colas Út
Útépítés Szolnok Tallin városrészében
A nettó 1,57 milliárd forint értékű beruházás célja a Mester út és környéke közlekedési hálózatának fejlesztése a munkaerő-mobilizálás érdekében. A beruházás keretében egy új, kétszer egysávos gyűjtőút jön létre mintegy 1400 méter hosszúságban, a Dr. Sebestény út folytatásaként, mely a régi úttal együtt a Zagyva-híd Tallinn városrész felőli oldalát, valamint a 3225-ös, Besenyszögre vezető Mester
utat köti majd össze. A projektben a Dr. Sebestény út már meglévő szakasza is megújul a Zagyva-híd és a Városmajor út között, valamint a Dr. Sebestény út–Városmajor út jelenlegi kereszteződésének geometriája is megváltozik, mivel körforgalmú csomóponttá alakítjuk át.
Az új út Mester úti végcsomópontja háromágú körforgalmi csomópontként jön létre, mely távlatban négyágúvá fejleszthető. A fejlesztés része az elválasztott gyalogos és kerékpárút megépítése, új közvilágítási hálózat és zárt csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése, valamint egy átemelő műtárgy létesítése. Kiváltjuk továbbá az elektromos, hírközlési, gáz- és ivóvízvezetéket is.

Starting date: 01/07/2019Kezdés: 2019.07.01.

Completion date: 29/02/2020Befejezés: 2020.02.29.

Helyszín: Szolnok

Colas Hungária